Rotsellericréme och sallad med äpple och hasselnötter

Rotsellericréme och sallad med äpple och hasselnötter

Gör så här

1. Koka sellerin till crémen mjuk i mjölk och grädde i ca 20 min. Häll av spadet
men spara en del. Mixa till en slät créme. Späd ev. med lite av kokspadet. Smaka
av med salt.
2. Blancera sellerin hastigt. Strimla äpplet tunt. Blanda krasse, selleri, äpple och nötter.
3. Dressa med vinäger och olja. Smaka av med salt.
4. Servera till rimmad oxbringa.

Serveringsportion ca: 400 g
Källa: Svenska rötter 2009

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen