![Vi odlar våra egna grönsaker. Under den krämiga osttoppingen samsas strimlade rotfrukter med kikärtor, linser och bönor. Goda grejer som eleverna gillar.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/rotfruktsfrestelse-med-orter/30792215.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Rotfruktsfrestelse med örter
![Rotfruktsfrestelse med örter](https://cdn-kund.arla.se/recept/rotfruktsfrestelse-med-orter/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Vi odlar våra egna grönsaker. Under den krämiga osttoppingen samsas strimlade rotfrukter med kikärtor, linser och bönor. Goda grejer som eleverna gillar.
Gör så här
-
- Fördela baljväxter, rotfrukter, lök och potatis i smorda bleck. Blanda i örtkryddorna, salta och peppra.
- Blanda ostcrème med grädde, häll i blecken. Strö över riven ost.
- Tillaga i ugn, 160° i ca 40 min.