Rivna äpplen förhöjer smaken på de omtyckta rödbetsbiffarna. Praktiskt med en grundröra som blir till två goda röror med olika smaksättningar.

Rödbetsbiff med bulgursallad och två röror

Rivna äpplen förhöjer smaken på de omtyckta rödbetsbiffarna. Praktiskt med en grundröra som blir till två goda röror med olika smaksättningar.

Gör så här

    • Blanda alla ingredienserna till biffarna. Smaka av med salt, peppar och timjan. Forma till biffar à 65 g styck. Lägg biffarna i smorda bleck. Tillaga i ugn, 180° ca 15 min.
    • Blanda fil, crème fraiche, salt och peppar. Dela upp i två bunkar.
    • Mixa vitosten och smaksätt med honung, rör ner i en av bunkarna. Blanda ajvar relish i den andra bunken. Ställ i kyl.
    • Lägg rotfrukterna i smorda bleck. Rosta i ugn tills de fått färg. Ställ rotfrukterna på snabbkylning.
    • Koka bulgur i buljong och tomatpuré. Lägg i bleck och blanda i rotfrukterna. Strö över prujolök och timjan. Servera biffarna med rotfruktsbulgur och de två rörorna.