![Rivna äpplen förhöjer smaken på de omtyckta rödbetsbiffarna. Praktiskt med en grundröra som blir till två goda röror med olika smaksättningar.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/rodbetsbiff-med-bulgursallad-och-tva-roror/1499475385.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Rödbetsbiff med bulgursallad och två röror
![Rödbetsbiff med bulgursallad och två röror](https://cdn-kund.arla.se/recept/rodbetsbiff-med-bulgursallad-och-tva-roror/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Rivna äpplen förhöjer smaken på de omtyckta rödbetsbiffarna. Praktiskt med en grundröra som blir till två goda röror med olika smaksättningar.
Gör så här
-
- Blanda alla ingredienserna till biffarna. Smaka av med salt, peppar och timjan. Forma till biffar à 65 g styck. Lägg biffarna i smorda bleck. Tillaga i ugn, 180° ca 15 min.
- Blanda fil, crème fraiche, salt och peppar. Dela upp i två bunkar.
- Mixa vitosten och smaksätt med honung, rör ner i en av bunkarna. Blanda ajvar relish i den andra bunken. Ställ i kyl.
- Lägg rotfrukterna i smorda bleck. Rosta i ugn tills de fått färg. Ställ rotfrukterna på snabbkylning.
- Koka bulgur i buljong och tomatpuré. Lägg i bleck och blanda i rotfrukterna. Strö över prujolök och timjan. Servera biffarna med rotfruktsbulgur och de två rörorna.