Rödbeta med getostcréme och lammfärsbiff

Rödbeta med getostcréme och lammfärsbiff

Gör så här

1. Strö grovsaltet i botten av en plåt. Ställ i betorna. Baka mjuka i ugn ca 45 min, på 160°C varmluft. Skala dem.
2. Ta bort skalet från getosten. Mixa slät med yoghurt. Smaka av med salt.
3. Lägg havregryn i mjölk och låt svälla.
4. Blanda med lammfärs, ägg och salt. Tillsätt örter, vitlök och citron.
5. Forma biffar och bryn dem i smör och rapsolja.
6. Baka i ugn 120°C tills de har 58°C i innertemperatur.
7. Koka matvete enligt anvisning på förpackningen.
8. Servera biffarna med getostcrémen, de bakade betorna och matvete eller bulgur.

Serveringsportion ca: 580 g
Källa: Svenska rötter 2009

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen