Renskav med svamp, lingon, potatispuré och honungsrostade morötter

Renskav med svamp, lingon, potatispuré och honungsrostade morötter

Gör så här

1.Stek renskav, svamp, lök och vitlök i smör. Häll på grädde och crème fraiche och låt koka ihop tills det är krämigt, ca 15 min. Smaka av med timjan, salt och peppar.

2.Blanda lingon och socker och låt stå några timmar eller över natten.

3.Koka och pressa potatisen, blanda med mjölk och smält smör. Smaka av med ost, citronskal, salt och peppar.

4.Blanda morotsstavarna med smält smör och honung. Rosta morötterna i ugn, 200º ca 20 min. Smaka av med salt och peppar.

5.Servera renskavsgrytan med potatispuré, rårörda lingon och honungsrostade morötter.

Källa: Arla Köket Lunch Årets Kock 2010 Gustav Trägårdh

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen