Ramslöksgnocchi

Ramslöksgnocchi

Gör så här

1.  Skala och koka potatisen i saltat vatten. Ånga av och pressa. Hacka ramslöken.

2.  Stek kantarellerna gyllene i lite av smöret. Hacka dem grovt. Blanda potatis, ramslök, kantareller och ägg  till en homogen smet. Tillsätt mjöl tills du har en klibbfri konsistens.

 3.  Rulla degen till tumstjocka längder och skär i 3 cm bitar. Koka i saltat vatten tills de flyter upp till ytan. Låt rinna av.

4.  Stek gnocchin gyllene vid servering i resterande smör.

5.  Servera med smörstekta kantareller och krispigt stekt ramslök.

Källa: Årets kock 2017 Johan Backéus

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen