Quorngryta med persika och kokos

Quorngryta med persika och kokos

Gör så här

1. Fräs quorn med vitlök, curry, sambal oelek och grönsaker i smör.

2. Tillsätt buljong, kokosgrädde, crème fraiche och låt koka en stund. Red av

med majsstärkelse om så önskas. Tillsätt persika, smaka av med salt, peppar och

mango chutney.

3. Koka bulgur.

Servera grytan med bulgur.

Maria Nordin, Welandersborgsskolan, Gnesta

Källa: Kock i skolan veg 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen