Potatiskroketter

Potatiskroketter

Gör så här

1.  Skala och koka potatisen mjuk i saltat vatten. Låt ånga av och pressa.

2.  Smält smöret och vispa ner mjölet. Tillsätt grädde, crème fraiche och senap. Låt sjuda till krämig konsistens. Blanda med potatisen och vänd ner osten. Låt vila i kylen så smeten sätter sig.

3.  Rulla till bollar. Vänd dem i mjöl, ägg och panko. Fritera i 180° varm olja tills kroketterna är gyllene. Låt rinna av på papper och salta. 

Källa: Årets kock 2017 Johan Backéus

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen