Potatis- och morotsrösti

Potatis- och morotsrösti

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till röstin och smaka av med salt och peppar.
2. Stek i stekbord i smör eller fördela smeten i bleck och stek i ugn vid 175°C ca 30 min.
3. Skär i portionsrutor, ca 12 rutor per bleck.
4. Blanda kvarg med crème fraiche.
5. Garnera med solrosskott.

Tips: Ett bleck ca: 12 portioner à 270 g.

Serveringsportion ca: Rösti 270 g, olivtopping 70 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen