Portergryta

Portergryta

Gör så här

1. Blanda porter, svartvinbärssaft, lök, vitlök, kryddor och buljong i en gryta. Låt koka upp.
2. Lägg i köttet, låt koka under lock tills mört, ca 30 min.
3. Red med maizena, utrört i lite vatten. Tillsätt grädden och smaka av.
4. Servera med kokt potatis, svartvinbärsgelé och inlagd gurka.
Tips: Dekorera gärna med färsk persilja.

Serveringsportion ca: Gryta 200 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen