Porchettatoast

Porchettatoast

Gör så här

1. Bred matfett på båda sidorna av brödet och fyll häften med skivad porchetta och riven ost.
2. Lägg på resterande brödskivor och bred ett tunt lager matfett på utsidan och grilla tills de är gyllenbruna och frasiga. Låt vila några min innan de delas i mindre bitar.

Senapsdipp:
Mixa alla ingredienser till en jämn dippsås. Smaka av med salt och peppar.

Källa: Arla Köket Toast it 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen