Porchetta

Porchetta

Gör så här

1. Skär bort svålen från fläsksidan.
2. Skiva vitlök och fänkål. Stöt fänkålsfrön och hacka bladen från rosmarin grovt. Blanda med salt och bred ut på fläsksidan.
3. Rulla ihop köttet till en rulle och bind upp med bindgarn. 
4. Lägg rullen på ett galler med ett vattenfyllt bleck under. Tillaga i ugn, 125° i 5 tim. Sätt på grillelementet och maxtemperatur på slutet för att få en fin yta på köttet. Låt det vila innan du skär upp i skivor.

Källa: Arla Köket Toast it 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen