Pollo alla diavolo - djävulskyckling

Pollo alla diavolo - djävulskyckling

Gör så här

1.Blanda kryddblandningen och gnid in kycklingen med den. Lägg i smorda bleck. Tillaga i ugn, 200° ca 15-20 min.

2.Fräs lök, vitlök, rosmarin, chili och socker i smör. Tillsätt vin och sambal badjak, koka ihop till hälften. Rör ner buljong, krossade tomater och chilisås, låt koka tills vätskan kokat in. Tillsätt tomat och smaka av med salt.

3.Häll tomatblandningen över kycklingen. Sänk ugnsvärmen till 175° och stek ytterligare ca 40 min.

4.Blanda ingredienserna till myntayoghurten.

5. Koka riset.

Servera kycklingen med myntayoghurt och ris. Strö över persilja.

Källa:Arla Köket Mat & Myter 2011/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen