Pocherat ägg på råraka, spenat och mousselinesås

Pocherat ägg på råraka, spenat och mousselinesås

Gör så här

1. Riv potatisen grovt och salta. Värm en stekpanna med smör. Forma runda bollar av potatisen och platta ut till rårakor i pannan och stek gyllenbruna och krispiga.
2. Vispa upp äggula och citron under vispning på svag värme. Bryn smöret. Häll det brynta smöret i en tunn stråle ner i äggulorna. Vispa till en tjock och fin sås. Vänd ner grädden i såsen och smaka av med salt.
3. Toppa rårakan med pocherat ägg, spenat, riven ost och mousselinesås.

Källa: Sara Aasum Hultberg, Årets Konditor 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen