Pocherad sej med matkornotto, örtsås och baconströssel

Pocherad sej med matkornotto, örtsås och baconströssel

Gör så här

1.Lägg fisken i smorda bleck. Täck botten med vatten, salta och peppra. Lägg på folie eller lock och tillaga fisken i ugn, 200° ca 20 min.
2.Koka matkornet nästan färdigt. Fräs lök och morot i smör, lägg i matkornet tillsammans med grädde och mjölk. Koka upp och låt stå. Tillsätt osten. Späd ev med vatten om det behövs.
3.Fräs lök i smör. Häll i fond, citronsaft, grädde och vatten. Reducera såsen och smaka av med salt och peppar. Tillsätt örterna.
Servera fisken med matkornotto, örtsås och baconströssel.

Källa: Arla Guld Ko 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen