Pizzetta bianca med fänkål och havskräftor

Pizzetta bianca med fänkål och havskräftor

Gör så här

Grundrecept pizzadeg:
1.Blanda all ingredienserna till en smidig deg. Låt jäsa ca 30 min. Baka ut till tunna, ovala bottnar.

Pizzetta bianca med fänkål och havskräftor:
1.Vänd runt fänkål och lök med citronsaft, olivolja, honung, chili, salt och peppar. Låt dra några minuter.
2.Kavla ut degen till tunna, ovala bottnat. Lägg på ost samt fänkålsblandningen.
3.Baka av i ugn 225°, gärna på stenplatta, tills pizzorna fått fin färg.
4.Stek kräftstjärtarna i olivolja, salta och peppra. Toppa pizzorna med kräftstjärtar och grekisk basilika.

Källa: Cheeselab 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen