![Pizza bianco med scrème fraiche som toppas med spetskål som brynts i smör samt svamp som picklats med chili. En pizza i säsong med höstens råvaror.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/pizza-med-brynt-spetskal-och-picklad-svamp/1077397141.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.52,0.5&format=webp&quality=80)
Pizza med brynt spetskål och picklad svamp
![Pizza med brynt spetskål och picklad svamp](https://cdn-kund.arla.se/recept/pizza-med-brynt-spetskal-och-picklad-svamp/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
Pizza bianco med scrème fraiche som toppas med spetskål som brynts i smör samt svamp som picklats med chili. En pizza i säsong med höstens råvaror.
Gör så här
-
- Skär spetskålen i tunna klyftor. Bryn klyftorna i smör. Blanda den picklade svampen med persilja.
- Tryck ut pizzor à 200 g. Bred crème fraiche på pizzadegen och strö på mozzarella.
- Grädda i pizzaugn på 320° till fin färg.
- Toppa pizzan med den brynta spetskålen och den chilipicklade svampen.