Petit choux med ädelost

Petit choux med ädelost

Gör så här

1. Koka upp smör med vatten, rör i mjöl och låt det koka kraftigt under omrörning tills det släpper från botten. Låt svalna och vispa i äggen, ett i taget.
2. Fyll smeten i spritspåse och spritsa ut små petit chouxer på bakplåtspapper. Baka i ugn, 175° ca 15 min. Låt svalna.
3. Mixa ost och crème fraiche. Fyll petit chouxerna med ostmassan.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen