Pannkakor

Pannkakor

Gör så här

1. Blanda mjöl, vassleprotein och salt. Vispa ner hälften av mjölken i mjölblandningen till en slät smet. Vispa ner resten av mjölken och äggen. Låt smeten svälla minst 30 min. Smält 2 msk smör och rör ner i smeten.
2. Värm en stekpanna. Stek tunna pannkakor i resterande smör på medelvärme. Beräkna ca 1 dl smet till varje pannkaka.
3. Vispa grädden löst, vänd ner vassleprotein och rör slätt. Servera pannkakorna med vispad grädde och sylt.


Källa: Protino 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen