![Vem älskar inte pannkakor? De här frasiga favoriterna gillas av alla oavsett ålder. Goda med sylt och lättvispad grädde. Pannkakorna varmhålls enkelt i bleck efter stekning.
Specialkost: Går att göra laktosfria genom att använda laktosfria produkter.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/pannkakor/3062549833.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Pannkakor
![Pannkakor](https://cdn-kund.arla.se/recept/pannkakor/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Vem älskar inte pannkakor? De här frasiga favoriterna gillas av alla oavsett ålder. Goda med sylt och lättvispad grädde. Pannkakorna varmhålls enkelt i bleck efter stekning. Specialkost: Går att göra laktosfria genom att använda laktosfria produkter.
Gör så här
-
- Blanda mjöl och salt. Vispa ner hälften av mjölken i mjölblandningen till en slät smet. Vispa ner resten av mjölken och äggen. Låt smeten svälla minst 30 min. Smält hälften av smöret och rör ner i smeten.
- Stek tunna pannkakor i resterande smör på medelvärme. Beräkna ca 1 dl smet till varje pannkaka.
- Vispa grädden löst. Servera pannkakorna med vispad grädde och sylt.