Pannbiff med lök och svamp i grädde

Pannbiff med lök och svamp i grädde

Gör så här

1. Lägg havregrynen i blöt i vatten. Blanda havregrynen med de övriga ingredienserna till biffarna.
2. Forma till pannbiffar à 140 g. Stek i ugn vid 150°C till en innertemperatur av 70°C ca 18 min.
3. Fräs svampen tills all vätska ångat bort. Tillsätt smör och bryn svampen. Pudra över vetemjöl och rör om. Tillsätt grädde och koka på svag värme ca 5 min. Smaka av med salt och peppar. Garnera med kryddgrönt vid servering.
4. Servera med t ex kokt potatis, potatismos eller rostade rotfrukter.

Serveringsportion ca: Pannbiff 140 g, svamp i grädde 150 g, potatis 200 g
Källa: Lunch2:00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen