Fiskrätter är populärt bland skolbarnen. Panerad fisk är en favorit och passar bäst med rena, klassiska smaker.

Panerad fisk med dillsås

Panerad fisk med dillsås

Fiskrätter är populärt bland skolbarnen. Panerad fisk är en favorit och passar bäst med rena, klassiska smaker.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Blanda mjöl, salt och peppar. Vänd fisken i mjölet, sedan i ägg och sist i ströbröd. Stek fisken i smör.
    • Blanda gräddfil, fil, dill och bostongurka. Smaka av med salt och peppar.
    • Koka potatisen och pressa den. Värm mjölken och smält smöret, rör ner i potatisen. Salta.
    • Servera fisken med dillsås och potatismos.