![Remouladsås är en dansk, klassisk kall sås. Servera curryremouladen till den frasiga fisken med ett luftigt potatismos. Lunchmatsalen kommer att bli välbesökt!](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/panerad-fisk-med-curryremoulad/2075099329.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.5,0.64&format=webp&quality=80)
Panerad fisk med curryremoulad
![Panerad fisk med curryremoulad](https://cdn-kund.arla.se/recept/panerad-fisk-med-curryremoulad/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Remouladsås är en dansk, klassisk kall sås. Servera curryremouladen till den frasiga fisken med ett luftigt potatismos. Lunchmatsalen kommer att bli välbesökt!
Gör så här
-
- Lägg fisken i smorda bleck.
- Blanda panko med paprikapulver, salt, hackad persilja, ost och smält smör. Strö blandningen över fisken. Tillaga i ugn, 200° ca 10 min.
- Koka potatisen och mosa med varm mjölk och smör. Smaka av med salt. Värm de gröna ärterna och servera med moset och remouladsåsen till den frasiga fisken.