Pacha med svenska bär

Pacha med svenska bär

Gör så här

1.Mal mandeln.
2.Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
3.Vispa smör och socker poröst
4.Tillsätt mandel, äggulor, citronskal, vaniljsocker och kvarg, rör om.
5.Vispa grädden och blanda försiktigt ner i smeten.
6.Lyft upp och smält dem på svag värme. Rör ner dem i smeten och häll upp i formar. Låt stå i kyl minst 3 tim.

Servera med bär.

Serveringsportion: 110 g + bär

Källa:Arla Köket Årets Guldkorecept 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen