![En rysk påskrätt som vi gjort i en herrans massa år. En krämig efterrätt med smak av citron och mandel som passar året runt. Ljuvlig i kombination med hallon, blåbär och björnbär.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/pacha-med-svenska-bar/1860095553.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.59,0.67&format=webp&quality=80)
Pacha med svenska bär
![Pacha med svenska bär](https://cdn-kund.arla.se/recept/pacha-med-svenska-bar/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En rysk påskrätt som vi gjort i en herrans massa år. En krämig efterrätt med smak av citron och mandel som passar året runt. Ljuvlig i kombination med hallon, blåbär och björnbär.
Gör så här
-
- Mal mandeln.
- Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
- Vispa smör och socker poröst
- Tillsätt mandel, äggulor, citronskal, vaniljsocker och kvarg, rör om.
- Vispa grädden och blanda försiktigt ner i smeten.
- Lyft upp gelatinbladen och smält dem på svag värme. Rör ner dem i smeten och häll upp i formar. Låt stå i kyl minst 3 tim. Servera med bär.