![Krämig taleggio precis lagom mjuk att skära i stavar. Enkla att rulla in i coppa med rostad brioche, lite rucola, söta majsskott och en god vitlökscrème.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/oststavar-i-coppa-med-rostad-vitlokscreme/1442692273.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Oststavar i coppa med rostad vitlökscrème
![Oststavar i coppa med rostad vitlökscrème](https://cdn-kund.arla.se/recept/oststavar-i-coppa-med-rostad-vitlokscreme/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Krämig taleggio precis lagom mjuk att skära i stavar. Enkla att rulla in i coppa med rostad brioche, lite rucola, söta majsskott och en god vitlökscrème.
Gör så här
-
- Skala vitlöken och rosta den mjuk till en gyllene färg i 1 msk olja. Mixa vitlöken med resterande olja till en slät crème.
- Skär osten i stavar à 30 g. Rosta brioche-stavarna. Lägg ost- och briochestavar, rucola och majsskott på coppaskivorna.
- Spritsa på lite rostad vitlökscrème och rulla ihop. Droppa ev över lite olivolja.