Ostbrulé med päronflarn

Ostbrulé med päronflarn

Gör så här

1.Dela osten i små bitar. Koka upp mjölk, grädde och ost. Lägg äggulorna i en bunke och häll den varma ostblandningen över. Häll tillbaks allt i kastrullen och låt sjuda under omrörning, ca 5 minuter.

2.Sila krämen och fördela i portionsskålar. Låt svalna. Ställ på bleck och täck med plastfilm. Baka i ugn,120° på ånga, ca 15 minuter tills bruléerna har stelnat. Låt svalna.

3.Koka socker, vatten och glykos till ett sockerlag. Hyvla päronen tunt på mandolin. Lägg päronen på silpat och pensla med sockerlag. Baka i ugn 75°, ca 4 timmar tills de har torkat. Låt svalna.

4.Strö råsocker över bruléerna vid servering och bränn med brännare eller i salamander. Servera med päronflarn.

Källa:Castello 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen