![Tre goda ostar med knäckesticks, rostade honungsnötter och len färskost med rucola. En trevlig liten ostbricka att erbjuda gästerna att köpa med hem till helgen.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/ostbricka-med-rostade-hasselnotter-i-honung/808812681.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Ostbricka med rostade hasselnötter i honung
![Ostbricka med rostade hasselnötter i honung](https://cdn-kund.arla.se/recept/ostbricka-med-rostade-hasselnotter-i-honung/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Tre goda ostar med knäckesticks, rostade honungsnötter och len färskost med rucola. En trevlig liten ostbricka att erbjuda gästerna att köpa med hem till helgen.
Gör så här
-
Hasselnötter i honung:
- Rosta hasselnötterna i ugn på 175° tills de är gyllenbruna. Vänd ner de varma nötterna i honungen och låt svalna.
-
Färskost med rucola:
- Kör rucolan i råsaftcentrifug. Blanda rucolasaft, färskost och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
-
- Servera hasselnötterna, färskosten och bread sticks till osten.