Ost- och grisfotsfyllda spetskåldolmar

Ost- och grisfotsfyllda spetskåldolmar

Gör så här

1. Plocka köttet från grisfötterna och skär det i mindre bitar.
2. Fräs löken mjuk i smör. Tillsätt kött, ris och persilja. Låt svalna och smaka av med salt och peppar.
3. Vänd i osten och fyll kålbladen med fyllningen. Rulla ihop till dolmar. Värm i ugn, 175°, med lite honung på tills osten smält och dolmarna har fått fin färg.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen