Orientalisk fisk med honung

Orientalisk fisk med honung

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck, salta. Koka fisken i ånga, 100° ca 10 min.
Häll av spadet.
2. Blanda crème fraiche med övriga ingredienser.Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela blandningen över fisken. Gratinera fisken i ugn, 200° ca 15 min.
4. Koka couscousen.
Servera fisken med couscous.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Rita Alrezk, Nytorpskolan, Rönninge

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen