![En mild men ändå smakrik fisk med viss sötma från honung. Vi har mycket kryddor i maten och vet vilka blandningar och vilken smakstyrka våra elever uppskattar. Den här är poppis.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/orientalisk-fisk-med-honung/2201734072.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Orientalisk fisk med honung
![Orientalisk fisk med honung](https://cdn-kund.arla.se/recept/orientalisk-fisk-med-honung/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En mild men ändå smakrik fisk med viss sötma från honung. Vi har mycket kryddor i maten och vet vilka blandningar och vilken smakstyrka våra elever uppskattar. Den här är poppis.
Gör så här
-
- Lägg fisken i smorda bleck, salta. Koka fisken i ånga, 100° ca 10 min. Häll av spadet.
- Blanda crème fraiche med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
- Fördela blandningen över fisken. Gratinera fisken i ugn, 200° ca 15 min.
- Koka couscousen. Servera fisken med couscous.