Små, varma omeletter i trevliga portionspannor. En klassisk kombo med lax, färskost och pepparrot.

Omelett med kallrökt lax, färskost och pepparrot

Omelett med kallrökt lax, färskost och pepparrot
Recept av Malin Söderström

Små, varma omeletter i trevliga portionspannor. En klassisk kombo med lax, färskost och pepparrot.

Gör så här

  • Omelett:

    • Vispa äggen med vatten och salt.
    • Värm en stekpanna med olja och smält sedan ner smör, slå i smet i stekpannan och låt omeletten stelna lite innan du rör om med en trägaffel. Skaka och rör lätt i botten tills omeletten börjar sätta sig, låt den då stanna.
  • Fyllning:

    • Strimla laxen och vänd samman med färskost, pepparrot och strimlad rucola. Smaka av med svartpeppar.
    • Lägg blandningen på omeletterna. Toppa med rucola.