![Små, varma omeletter i trevliga portionspannor. En klassisk kombo med lax, färskost och pepparrot.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/omelett-med-kallrokt-lax-farskost-och-pepparrot/325486461.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=81)
Omelett med kallrökt lax, färskost och pepparrot
![Omelett med kallrökt lax, färskost och pepparrot](https://cdn-kund.arla.se/recept/omelett-med-kallrokt-lax-farskost-och-pepparrot/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=81&rmode=crop)
Små, varma omeletter i trevliga portionspannor. En klassisk kombo med lax, färskost och pepparrot.
Gör så här
-
Omelett:
- Vispa äggen med vatten och salt.
- Värm en stekpanna med olja och smält sedan ner smör, slå i smet i stekpannan och låt omeletten stelna lite innan du rör om med en trägaffel. Skaka och rör lätt i botten tills omeletten börjar sätta sig, låt den då stanna.
-
Fyllning:
- Strimla laxen och vänd samman med färskost, pepparrot och strimlad rucola. Smaka av med svartpeppar.
- Lägg blandningen på omeletterna. Toppa med rucola.