![God och mustig gryta med nöt och svamp. Passar bra för storkök med sin korta tillagningstid.
Specialkost: Går att göra laktosfri genom att byta till laktosfria produkter.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/notskavsgryta-med-champinjoner-och-soltorkade-tomat/2258661013.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.48,0.58&format=webp&quality=80)
Skavsgryta med champinjoner och soltorkade tomater
![Skavsgryta med champinjoner och soltorkade tomater](https://cdn-kund.arla.se/recept/notskavsgryta-med-champinjoner-och-soltorkade-tomat/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
God och mustig gryta med nöt och svamp. Passar bra för storkök med sin korta tillagningstid. Specialkost: Går att göra laktosfri genom att byta till laktosfria produkter.
Gör så här
-
- Stek skav, lök, vitlök och champinjoner i smör. Tillsätt soltorkade tomater och buljong. Koka ca 5 min.
- Red av med vetemjöl utrört i vatten. Koka i ytterligare ca 5 min. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med ugnsstekt klyftpotatis.