![Långbakat högrevshjärta som bakas i minst tolv timmar smakar som hängmörad entrecote. Smart sätt att få billigt kött och bra ekonomi i det man gör.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/nattbakat-hogrevshjarta-med-caesarpotatis/650100720.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Nattbakat högrevshjärta med caesarpotatis
![Nattbakat högrevshjärta med caesarpotatis](https://cdn-kund.arla.se/recept/nattbakat-hogrevshjarta-med-caesarpotatis/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Långbakat högrevshjärta som bakas i minst tolv timmar smakar som hängmörad entrecote. Smart sätt att få billigt kött och bra ekonomi i det man gör.
Gör så här
-
- Baka högreven på nattstekningsprogrammet i minst 12 tim till en innertemperatur på 60°. Om det inte finns ett sådant program på ugnen, så bryn köttet ordentligt och stoppa det i en vacpåse. Tillslut påsen och baka köttet på 60° ånga i minst 12 tim. Salta vid servering. Skär köttet i portionsbitar och servera direkt.
- Koka potatis, haricots verts och hela morötter i saltat vatten, kyl ner.
- Mixa äggulor, vitlök, sardellfiléer och citronsaft. Tillsätt olja och kör till en fin dressing. Blanda till sist försiktigt i smetana.
- Rosta krutonger av formbrödet med lite olja och salta.
- Blanda potatis, de kokta grönsakerna och sallad med dressingen. Toppa med krutonger, krasse, rädisor, morötter och ost. Servera till köttet.