Nattbakat högrevshjärta med caesarpotatis

Nattbakat högrevshjärta med caesarpotatis

Gör så här

1. Baka högreven på nattstekningsprogrammet i minst 12 tim till en
innertemperatur på 60°. Om det inte finns ett sådant program på ugnen,
så bryn köttet ordentligt och stoppa det i en vackpåse. Tillslut påsen och baka köttet på 60° ånga i minst 12 tim. Salta vid servering. Skär köttet i portionsbitar och servera direkt.
2. Koka potatis, haricots verts och hela morötter i saltat vatten, kyl ner.
3. Mixa äggulor, vitlök, sardellfiléer och citronsaft. Tillsätt olja och kör
till en fin dressing. Blanda till sist försiktigt i smetana.
4. Rosta krutonger av formbrödet med lite olja och salta.
5. Blanda potatis, de kokta grönsakerna
och sallad med dressingen.
Toppa med krutonger, krasse, rädisor, morötter och ost. Servera till köttet.

Källa: Årets Kock 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen