Morots- och havtornssoppa med örtsmetana

Morots- och havtornssoppa med örtsmetana

Gör så här

1.Skär morötterna i bitar, hacka lök och vitlök och kärna ur chili, skiva tunt.
2.Smält smöret i en kastrull och fräs morot, lök och chili i några minuter.
3.Slå på vatten och juice, låt sjuda ca 30 min tills morötterna känns mjuka. Tillsätt havtorn och ingefära, koka upp och mixa soppan slät. Häll tillbaka i kastrullen, smaka av med salt.
4.Finhacka örterna och rör ihop med smetana, salta. Toppa soppan med örtsmetana vid servering.

Källa: Arla Köket Lunch på Hjerta 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen