![Indiska smaker och dofter väcker nyfikenhet.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/mild-indisk-tomatkyckling-med-spenat-och-koriander/1181493131.gif?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Mild indisk tomatkyckling med spenat och koriander
![Mild indisk tomatkyckling med spenat och koriander](https://cdn-kund.arla.se/recept/mild-indisk-tomatkyckling-med-spenat-och-koriander/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Indiska smaker och dofter väcker nyfikenhet.
Gör så här
-
- Fräs lök och vitlök i smör. Tillsätt krossade tomater, juice, buljong, ingefära och koriander. Koka upp. Tillsätt crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Red med majsstärkelse.
- Fördela spenat och kyckling i bleck. Salta och slå på tomatsåsen. Tillaga i ugn, 175° ca 30 min.
- Koka riset. Servera kycklingen med ris.