Mild indisk tomatkyckling med spenat och koriander

Mild indisk tomatkyckling med spenat och koriander

Gör så här

1. Fräs lök och vitlök i smör. Tillsätt krossade tomater, juice, buljong, ingefära och koriander. Koka upp. Tillsätt crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Red med majsstärkelse.
2. Fördela spenat och kyckling i bleck. Salta och slå på tomatsåsen. Tillaga i ugn, 175° ca 30 min.
3. Koka riset.
Servera kycklingen med ris.


Tomatkycklingen får en mild spännande smak av ingefära och koriander. Torkad koriander ger mild citrus-touch, inte samma fräna smak som färsk. Vill du ha mer hetta - tillsätt chili.

Serveringsport ca: Tomatkyckling 220 g, ris 180 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2004/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen