![De här saftiga biffarna med både sej och lax har välkända smaker som alltid gör succé.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/mexikansk-fiskbiff/1130775821.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Mexikansk fiskbiff
![Mexikansk fiskbiff](https://cdn-kund.arla.se/recept/mexikansk-fiskbiff/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
De här saftiga biffarna med både sej och lax har välkända smaker som alltid gör succé.
Gör så här
-
- Mixa fisken. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt ägg, lök, spiskummin, tacosås och vitlök. Blanda väl.
- Blanda tortillachips med grädde och crème fraiche, låt svälla i ca 10 min.
- Forma fisksmeten till platta biffar och panera dem i chipsblandningen. Stek biffarna i smör.
- Koka bulgur. Blanda matyoghurt och örter.
- Servera fiskbiffarna tillsammans med örtyoghurt och bulgur.