Mexikansk fiskbiff

Mexikansk fiskbiff

Gör så här

1. Mixa fisken. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt ägg, lök, spiskummin, tacosås och vitlök. Blanda väl.
2. Blanda tortillachips med grädde och crème fraiche, låt svälla i ca 10 min.
3. Forma fisksmeten till platta biffar och panera dem i chipsblandningen.
4. Stek biffarna i smör.
5. Koka bulgur.
Servera havsburgarna tillsammans med örtyoghurt och bulgur.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Fredrik Andersson, Dalhems förskola, Sala

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen