![Ostcrème och ajvar blir tillsammans med linserna en spännande, gratinerad topping med fin färg.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/medelhavskorv/2145839339.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Medelhavskorv
![Medelhavskorv](https://cdn-kund.arla.se/recept/medelhavskorv/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Ostcrème och ajvar blir tillsammans med linserna en spännande, gratinerad topping med fin färg.
Gör så här
-
- Koka linserna al dente, ca 8 min.
- Lägg korven i smorda bleck och lägg över skivor av zucchini och tomat. Salta och krydda med peppar, rosmarin och pizzakrydda. Häll över linserna.
- Blanda ostcrème och ajvar relish, häll över linserna.
- Grädda i ugn, 225° 20-25 min.
- Koka potatisen. Värm mjölken. Mosa potatisen och tillsätt mjölken. Tillsätt smör och smaka av med salt och peppar. Servera korven med potatismoset.