Medelhavsgratinerad sej

Medelhavsgratinerad sej

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck, salta och peppra. Tillaga i ugn till en innertemperatur på ca 55°. Ta ut fisken och slå av spadet.
2. Blanda alla ingredienser till såsen och låt koka upp, sjud på svag värme i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Häll såsen över fisken. Tillaga i ugn, 175° ca 20 min.
4. Koka potatisen.
Servera fisken med potatis.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Mailis Kuhlin Gustavsson, Nossebro skola, Nossebro

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen