![Barnen älskar den här. Gratänger är omtyckta och med soltorkade tomater och örter blir de snabbt en favorit.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/medelhavsgratinerad-sej/938055253.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Medelhavsgratinerad sej
![Medelhavsgratinerad sej](https://cdn-kund.arla.se/recept/medelhavsgratinerad-sej/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Barnen älskar den här. Gratänger är omtyckta och med soltorkade tomater och örter blir de snabbt en favorit.
Gör så här
-
- Lägg fisken i smorda bleck, salta och peppra. Tillaga i ugn till en innertemperatur på ca 55°. Ta ut fisken och slå av spadet.
- Blanda alla ingredienser till såsen och låt koka upp, sjud på svag värme i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
- Häll såsen över fisken. Tillaga i ugn, 175° ca 20 min.
- Koka potatisen. Servera fisken med potatis.