Matjesill- och färskostbakelse med gräslök och rödlök

Matjesill- och färskostbakelse med gräslök och rödlök

Gör så här

1. Blanda kavring och smör. Tryck ut i portionsformar eller ringar fodrade med plastfilm.
2. Skär sillen i mindre bitar, finhacka äggen.
3. Smält färskosten med grädden i kastrull. Smält ner gelatinbladen och smaka av med salt och peppar, låt svalna.
4. Vänd ner sill och ägg i ost- och gräddblandningen. Fyll formarna, ställ i kyl och låt stelna. Toppa med hackad gräslök och rödlök.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk/Arla Köket En sagolik jul 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen