Mandelpotatissoppa med chorizo och rosmarinsmetana

Mandelpotatissoppa med chorizo och rosmarinsmetana

Gör så här

1.Tärna potatis, hacka lök och vitlök. Fräs i smör utan att det tar färg. Häll på buljong och koka på svag värme 20 min. Mixa soppan och späd med grädde. Koka upp igen och smaka av med vinäger, salt och peppar.

2.Blanda smetana, honung och rosmarin. Smaka av med salt och peppar.

3.Skiva korven och stek den knaprig i smör.

4.Toppa soppan med korv och rosmarinsmetana. Servera gärna med ett gott bröd och en bit vällagrad ost.

Källa:Arla Köket® smetana 2011
Karl Ljung, Årets Kock 1999

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen