När det här serveras kommer det att gå åt mycket lunchmat! Små krispiga majsfritters som serveras med nachochips, salsasås, gräddfil, riven ost och fint tärnade grönsaker. Kan inte bli en bättre lunch enligt skoleleverna.

Majsfritters

Majsfritters

När det här serveras kommer det att gå åt mycket lunchmat! Små krispiga majsfritters som serveras med nachochips, salsasås, gräddfil, riven ost och fint tärnade grönsaker. Kan inte bli en bättre lunch enligt skoleleverna.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Mixa majsen grovt.
    • Blanda majs och purjolök med resterande ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
    • Klicka smeten till lite ojämna biffar à 30 g och stek i olja till krispiga fritters.
    • Servera med gräddfil, riven ost, nachochips, salsasås, tomat, gurka, rödlök, paprika och sallad.