![Lövbiffen serveras med krämiga och kryddiga bönor och kallas i Dominikanska Republiken för La Bandera Dominicana. Köttet penslas med en kryddig vitlökssås efter stekning. Servera kokt ris och sallad med äpple till.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/lovbiff-med-kryddiga-bonor/3331446161.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.52,0.55&format=webp&quality=80)
Lövbiff med kryddiga bönor
![Lövbiff med kryddiga bönor](https://cdn-kund.arla.se/recept/lovbiff-med-kryddiga-bonor/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Lövbiffen serveras med krämiga och kryddiga bönor och kallas i Dominikanska Republiken för La Bandera Dominicana. Köttet penslas med en kryddig vitlökssås efter stekning. Servera kokt ris och sallad med äpple till.
Gör så här
-
Bönsås:
- Fräs rödlöken i smöret. Tillsätt bönor, krossade tomater, kryddor och crème fraiche och värm såsen. Smaka av med salt.
-
Ris, sallad och lövbiff:
- Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Blanda ihop strimlad sallad, skivat äpple, skivad selleri och plockad persilja.
- Stek lövbiffen i rapsolja, salta och peppra.
- Blanda worcestershiresås, vitlök, oregano, salt och peppar. Pensla blandningen på köttet vid servering. Servera med ris, bönsås och sallad.