Linsgryta med sting

Linsgryta med sting

Gör så här

1. Koka upp buljong och blanda i linser, potatis, aprikoser, tomat, persilja, vitlök, chili och citronsaft. Smaka av med salt och rör i matyoghurten.
2. Blanda crème fraiche med citron och smaksätt med salt och peppar.
3. Blanchera skärbönor och haricots verts. Strimla sockerärtor på längden. Blanda samtliga ingredienser och smaka av med salt.
Toppa grytan med citroncrème och servera salladen till.

Serveringsportion ca: Gryta 370 g, crème fraiche 20 g, sallad 60 g
Källa: Arla Köket Vego 2008/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen