Lins- och rotfruktsgulasch

Lins- och rotfruktsgulasch

Gör så här

1. Lägg grönsaker och kryddor i en kastrull. Rör om så att allt blandas väl.
2. Häll i olja och buljong. Låt gulaschen puttra under lock på svag värme i 20-30 min.
3. Lägg i linserna och låt sjuda ytterligare 10-15 min. Smaka av med salt.
4. Koka riset.
Servera gulaschen med ris och en klick matyoghurt.

Serveringsportion ca: Gulasch 330 g, yoghurt 40 g
Källa: Arla Köket skola 1:2005/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen