Leverbiff med gräddsås och rårörda lingon

Leverbiff med gräddsås och rårörda lingon

Gör så här

1. Mixa potatis, ansjovis och lök.
2. Blanda potatismixen med lever- och fläskfärs.
3. Tillsätt mjölk, ägg, salt, peppar och mejram, blanda väl.
4. Forma färsen till biffar och stek i smör.
5. Bryn smöret. Rör i mjölet och låt fräsa under omrörning.
6. Späd med buljong. Låt koka en stund, smaka av med soja och peppar.
7. Tillsätt grädde och messmör, låt såsen koka ytterligare några minuter.
8. Blanda lingon och socker.
9. Koka potatisen.
Servera leverbiffen med gräddsås och potatis.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen