Laxburgare med tomatraita

Laxburgare med tomatraita

Gör så här

1. Mixa laxen grovt. Blanda vitlöken och purjolöken med laxen. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda till en jämn färs.
2. Forma färsen till små burgare och stek i smör.
3. Koka riset.
4. Blanda ingredienser till raitan. Smaka av med salt.
Servera burgarna med raita och ris.

Källa: Arla Köket nr 4 2003/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen