Lax med rotpytt och ingefärsklick

Lax med rotpytt och ingefärsklick

Gör så här

1. Stek laxen i smör. Salta och peppra.
2. Grovhacka löken och tärna alla grönsakerna. Håll dem separerade. Blanchera
rotfrukterna ca 10 min. Stek allt i smör tills pytten får fin färg.
3. Tillsätt skalet och saften från apelsinen i pytten. Salta och peppra.
4. Blanda crème fraiche med ingefära.
5. Servera laxen med rotpytten och ingefärsklicken.

Serveringsportion ca: 445 g
Källa: Svenska rötter 2009

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen