Hoppa till huvudinnehållet
Kundportal

Kundportal För Arlas företagskunder

Lax Indienne

Lax Indienne

Gör så här

1. Fräs lök, champinjoner, paprika och tomater i smör. Tillsätt buljong, grädde och mjölk. Krydda med curry, gurkmeja, paprikapulver, salt och peppar och låt koka ca 5 minuter. Red av med majsstärkelse.
2. Ugnsbaka laxen i 175˚ ca 15 min.
3. Servera med såsen, ris, sallad, knäckebröd, lätt & lagom samt mjölk.

"Gamla" tiders fläskfilé Indienne i ny tappning. En fiskrätt med mycket smak och vackra färger.

Serveringsportion: 320 g fisk, 180 g ris
Källa: Arla Köket Fisk

  • Fett
    36,83 g
  • Kolhydrater
    49,84 g
  • Protein
    42,43 g
  • Energi (kJ)
    2953,91 kJ
  • Energi (kcal)
    706,33 kcal

Kundcenter

E-post

Kontakta oss via e-post genom att klicka på länken nedan. Vi svarar senast inom en arbetsdag.

Telefon

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor!
0775 – 77 11 77

Öppettider

Öppettider Kundcenter:
Måndag–söndag                                 07.00–17.00

Kontakta oss via e-post

Välj typ av ärende och skriv till oss!

Dina kontaktuppgifter