Lasagnette med ost och solroskärnor

Lasagnette med ost och solroskärnor

Gör så här

1. Fräs lök och vitlök i

smör, lägg i linser och vatten. Låt koka ca 5 min.

2. Blanda i ostcrème, grädde och mjölk, red av med majsstärkelse, smaka av med

salt och peppar.

3. Varva sås, lasagnetter, spenat och hackade tomater i smorda bleck. Avsluta med ett lager

sås. Toppa med ost och solroskärnor. Strö över oregano.

4. Tillaga i ugn, 150° ca 45 min.

  

Birgitta Karlsson, Lars Kaggskolan, Kalmar

Källa: Kock i skolan veg 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen