Lammfärsjärpar med smak av kummin

Lammfärsjärpar med smak av kummin

Gör så här

1. Blanda havregryn och mjölk, låt svälla över natten.
2. Stek löken i smör.
3. Blanda alla ingredienser till en jämn smet och forma till järpar. Stek i ugn, 170° ca 30 min eller till järparna är klara.
4. Koka riset.
5. Blanda gräddfil och citron.
Servera järparna med ris och gräddfilssås.

Källa: Arla Guld Ko 21012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen