Lammfärsgömmor med mozzarella och parmesan

Lammfärsgömmor med mozzarella och parmesan

Gör så här

1. Blanda ströbröd och grädde. Låt stå och svälla ca 20 min.
2. Blanda ströbrödet med färs, ägg, lök, kummin och basilika. Smaka av med salt och peppar.
3. Forma till stora bullar à ca 150 g. Lägg dem i bleck.
4. Tryck ut en grop, ej helt igenom färsen, i mitten på bullarna. Blanda mozzarella och parmesan.
5. Fördela ostblandningen i groparna. Grädda i ugnen vid 175°C ca 25 min.
6. Gör salladen. Blanda dressingen och häll den öv er salladen. Servera med t ex vitt bröd.

Serveringsportion ca: Gömma 1 st 135 g, sallad inkl dressing 120 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen