Lammfärsbiffar med kall myntasås

Lammfärsbiffar med kall myntasås

Gör så här

1.Blötlägg havregryn i vatten ca 10 min. Blanda grädde och ägg, tillsätt grynen och övriga ingredienser till färsen. Smaka av med salt och peppar.
2.Forma till medaljonger, platta små biffar à 60 g. Stek i ugn vid 175° till en innertemperatur av 75°.
3.Blanda ingredienserna till myntasåsen. Låt stå kallt ca 1 timme. Servera gärna med smörstekt potatis och en sallad.

Serveringsportion ca: medaljonger 2 st á 60 g, sås ca 75 g.
Källa: Arla Köket Skola 2:2006, Meze

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen